mandag den 13. december 2010

Googlen opettaa vanhemmille Tech sivusto auttaa äiti ja isä löytää "kaikki" avain tänä jouluna?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/googles-teach-parents-tech-site-to-help-mom-and-dad-find-the-a/:

Se tapahtuu aina joulukuussa. Olet menossa kotiin jouluksi vain on puhutellut vanhemmille, jotka tarvitsevat apua vahvistamisesta heidän tietokoneensa. Tänä vuonna näyttää siltä, että Google on lainaus kädessä sen ennalta opettaa vanhemmille Tech sarja julkisen palvelun videoita. Google rekisteröity sivusto teachparentstech.com näkyy edelleen "tulossa pian ..." graafinen ja videot ovat vielä listaamattomia YouTubessa, mutta sen ei pitäisi estää sinua lähettämästä lähde linkkiä vanhemmillesi juuri nyt. Tällä hetkellä emme laskea 54 cross-platform ohjevideoita jotka käsittelevät niin yksinkertaista kuin "miten kopioi ja liitä" ja "miten liittää tiedoston sähköpostin" kehittyneempiin aiheita kuten "miten asetukset sähköpostin automaattivastaaja "ja" miten löytää halvat lennot. " Valitettavasti, vaikka Google ei voi selittää vanhemmille, miten luoda FAT32 kiintolevyosion. Katso mitä me tarkoitamme tauon jälkeen.

[Kiitos, Nathan G. ]

Jatkaa lukeneisuus Google opettaa vanhemmille Tech sivusto auttaa äiti ja isä löytää "kaikki" avain tänä jouluna?

Googlen opettaa vanhemmille Tech sivusto auttaa äiti ja isä löytää "kaikki" avain tänä jouluna? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 02:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde YouTube , teachparentstech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar