mandag den 13. december 2010

Aigo n iPhone 4 akun tapauksessa sisäistää veloitustasi kaapeli, incase Snap Battery keventää kuormaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/aigos-iphone-4-battery-case-internalizes-your-charge-cable-inc/:
Pyrkimyksiämme täydellinen iPhone 4 akun kotelo on jatkunut kanssa Exolife Exogear hetkellä tilalla johtaa hieman ennen Mophie Juice Pack Air ja Mili PowerSpring . Aivan kuten nämä hienoja valintoja, Aigo aiPower i616 väittää "lähes kaksinkertainen" akku, mutta se sai toisen temppu hihassaan: piilotettu USB lattakaapeli sekä latauksen ja tietojen sisäänrakennettu asia. Jos haluat pidemmän sync kaapeli kuin se antaa omasta, siellä on myös toinen microUSB satamaan rakennettu vasemmalla puolella, sekä kytkin ulkoisen 1500mAh akku ja kätevä painiketta nykytasolla veloituksetta. Ei huono miellyttävän verrattavissa 125,8 x 62,6 x 17.25mm, eikä 80 dollaria lähtöhinta.

Jos etsit jotain hieman hoikka, mutta 60 dollaria incase Snap Akku saattaa olla juuri sinun makuusi - se lisää 900mAh akku Pehmeä runko, incase väittää on ohuin ympärillä. Emme voi sanoa, että se näyttää se tarjoaa paljon suojaa vain joka kulmat ja puhelimen takapuolella, mutta muoti on jo pitkään ollut kova emäntä niille, jotka tottelevat häntä sireeni soittaa.

Aigo n iPhone 4 akun tapauksessa sisäistää veloitustasi kaapeli, incase Snap Battery keventää kuormaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 08:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink iLounge | lähde AigoMade , incase | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar