mandag den 13. december 2010

Sony ilmoittaa sarja SD-kortteja kamerat, jotka eivät toimi Kapulat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/sony-announces-suite-of-sd-cards-for-cameras-that-dont-work-wit/:
Sony on julkistanut kolme (count 'em) uusi sarja SD -kortit, jossa harrastajat, ammattilaiset ja prosumers samankaltaisia enemmän vaihtoehtoja, missä tunkea kuvia. Ensimmäisenä on talousarvio Essential-sarjan 2, 4 ja 8 Gt kapasiteetti, joka tarjoaa luokka 4 (4MB / s) nopeudet ja paljon muuta. Seuraavaksi on vastaavasti Class 4 Experience-sarjan, joka tuo 16 ja 32 gigatavun mallit luetteloon. Lopuksi on täysi-aukko, luokka 10 Expert Series 8, 16 ja 32GB kapasiteettia. Tämä on tietysti oikea valinta korkea bitrate HD tallennus (hello PMV-F3 ), mutta kaikki pitäisi tehdä vain kauniita ottaa kuvia. Kaikki tulevat kätevä "memo tilaa" niille, joilla on petite käsialalla ja erittäin hieno Kuulakärkikynät, ja kaikki laivan tammikuussa, mutta valitettavasti mitään ei ole osoitettu MSRPs vielä. Nyt, joka sanoi Sony ei pidä alan standardi muodossa?

Jatkaa lukeneisuus Sony ilmoittaa sarja SD-kortteja kamerat, jotka eivät toimi Kapulat

Sony ilmoittaa sarja SD-kortteja kamerat, jotka eivät toimi Kapulat perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 09:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar