mandag den 13. december 2010

Inhabitat viikko Green: sähköajoneuvojen kiihdyttää rotuun, Applen uusi pääkonttori ja elävä arkkitehtuuri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/inhabitats-week-in-green-electric-vehicles-gear-up-to-race-ap/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla revved jopa Chevrolet Volt ja osuma kaduilla vaikeasti koeajo on kiivaasti odotetun sähköauton. Näimme myös sähkö-ilmailun kohota uusiin korkeuksiin kuin pikkuruinen Cri-Cri lentokone hajosi Electric Aircraft nopeusennätyksen . Maailma EV Racing on myös poimien tahtiin GreenGT paljasti kaikki sähköllä superauto varten Le Mans kilpa-ja Honda CR-Z Hybrid takoa tulokset kaasu-guzzling autos on 25 tunnin ajoneuvoliikenteen maraton.

High-tech-arkkitehtuuri tienavaajana kuin Apple ilmoitti maailmankuulu arkkitehti Norman Foster suunnittelee nyt uuden pääkonttorin ja tutkijat paljasti työn elävä iho joka voisi jonakin päivänä vahvistaa rakennusten ja infrastruktuurin kova, koralli-kuten panssaroituja pinnoite . Olemme myös näki sadon upea kupla puutarha ilmestyi vuonna Pariisin kaduilla, ja hylätty varasto Brooklyn oli päivitetty high-tech muuttaa julkisivu .

Muita uutisia tällä viikolla energiaa maailma oli pörinä noin uudenlainen orgaaninen aurinkokenno innoittamana ampiainen exoskeletons , ja suurin aurinkokennojen tehtaan Yhdysvalloissa avattiin virallisesti Nevadassa. Näimme myös useita ekoteknologian Tartu kotirintamalla: Tutkijat kehittivät kuuma aurinko-pietsosähköisistä hybridi kuitua voitaisiin käyttää luomaan energianlähde vaatteita, ja Lavish & Lime kaulitaan söpö joukko digitaalisia suihku ajastimia , jotka sopivat erinomaisesti lapset.

Inhabitat viikko Green: sähköajoneuvojen kiihdyttää rotuun, Applen uusi pääkonttori ja elävä arkkitehtuuri perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 21:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar