mandag den 13. december 2010

Fraunhofer IIS Awiloc sisäkäyttöominaisuudet taikaa opas museon asiakkaat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Jos olet ollut museon viime vuonna ja muutos, mahdollisuudet ovat olet ollut pakotettu ponying jopa ylimääräistä viisi luut jonkinlaista kannettavat laitteet. Oletettavasti nämä asiat mukana asiakkaat ja parantaa kokemusta, mutta useammin kuin ei, olet juuttunut likainen äänilaitteen, joka kertoo hieman enemmän kuin veli Bob, joka on epäilemättä koodaus perässä ja kouluttaa kaikkia 50 jalka säteellä . Ihmiset, jotka haluavat viettää aikaa waltzing kautta museo Industrial Culture Nürnbergissä, mutta on se parempi. Fraunhofer IIS on kehittänyt uuden teknologian WLAN-pohjainen paikannus, ja toisin kuin perinteiset GPS lähestymistapoja, Awiloc todella toimii sisätiloissa. Kuten tarina menee, kävijöitä museon voi napata kädessä, joka seuraa niiden liikkumista ja näyttää sitten niitä, mitä he kohtaavat (tai ei uhkaa, että asiaa) yksityiskohtaisesti. Tietenkin ne voisivat käyttää myös seurantatiedot, mitkä esineet olivat piirustus eniten huomiota, jos he olivat älykkäitä, mutta miten se yksityisyyden asianajajan sinusta tuntuu?

Jatka käsittelyssä Fraunhofer IIS Awiloc sisäkäyttöominaisuudet taikaa opas museon asiakkaat

Fraunhofer IIS Awiloc sisäkäyttöominaisuudet taika opastaa museon asiakkaat perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fraunhofer IIS | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar