tirsdag den 23. november 2010

TerreStar Suku nyt saatavilla kaikille, jotka haluavat yksi vain 1150 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/terrestar-genus-now-available-to-anyone-who-wants-one-for-just/:
Kuinka paljon on lupaus missä tahansa, milloin matkapuhelin vastaanotto arvoinen sinulle? Jos vastasit "tuhat, sata ja viisikymmentä dollaria," hyvin ... aikasi on koittanut. Kun ensin käynnistää kautta liiketoiminnan kanavien yksin 800 dollaria , TerreStarin ainutlaatuinen GSM / HSPA Windows Mobile 6.5 älypuhelin AT & T, satelliitti-yhteys on nyt kuluttajien saatavilla kaikilta elämänaloilta, kunhan sinulla on $ 1,149.99 lojumaan ympäriinsä. Suku ominaisuudet Bluetooth, WiFi, GPS, 2 megapikselin kamera, ja aika paljon kaikki muut mukavuudet oletat muodossa WinMo 6.5 älypuhelin n.-2008 laitteiston tekniset tiedot, poikkeuksena tietysti, että sitä voidaan käyttää missä tahansa näet TerreStarin satelliitti aika paljon kaikkialla Pohjois-Amerikassa. Tietenkin olisimme hieman epäillen ostaa neljän luku puhelin, joka toimii konkurssiin palvelua , mutta jos tarvitset kattavuus lande, vaihtoehdot ovat melko rajalliset. Seuraa tauko TerreStarin esittelyvideo ja koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä TerreStar Suku nyt saatavilla kaikille, jotka haluavat yksi vain 1150 dollaria

TerreStar Suku nyt saatavilla kaikille, jotka haluavat yksi vain 1150 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TerreStar | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar