tirsdag den 23. november 2010

FCC haluavat hyväksyä 911 kutoma, MMS ja jopa streaming video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/fcc-looking-to-accept-911-texting-mms-and-even-streaming-video/:
FCC haluavat hyväksyä 911 kutoma, MMS ja jopa streaming video
Tekstiviestejä on ottanut matkapuhelinverkoissa, ja nyt on tarkoitus hukuttaa meidän pelastushenkilöstöä samoin. Mukaan Wired Epicenter, FCC on haluavat seurata jalanjälkiä näiden uraauurtava Iowans ja laajentaa 911. jotta hätätilanteisiin ilmoitetaan tekstiviestillä, ja taas ensi silmäyksellä, että se kuulostaa typerältä, voimme ajatella joskus kun se voisi tehdä paljon järkeä. Let's sanoa, että joku talossa ja et halua heidän tietävän, missä olet - kutoma on paljon hiljaisempi kuin puhuminen. Tai sanokaamme ulkomaalaisten hyökkäävät ja sinulla ei ole aikaa pysähtyä käynnissä - teksti on paljon nopeampaa, too. FCC on myös ilmeisesti tarkastella vastaanottaa MMS ja jopa videokuvaa, jotta voisit lähettää kuvia ja materiaalia niiden erittäin pitkälle taktiikkaa. Jos nämä toimet ovat onnistuneita ehkä voimme selvitä tulevan laajuisen ulottuvuuden uhka vain vähän pidempään.

FCC haluavat hyväksyä 911 kutoma, MMS ja jopa streaming video perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 10:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Langallinen Epicenter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar