tirsdag den 23. november 2010

Jotkut Apple TV: n käyttäjät raportointi hassu väri ongelmia Sony, Philips televisiot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/some-apple-tv-users-reporting-wacky-color-problems-with-sony-ph/:
Se ei näytä olevan erityisen laajaa, mutta melkoinen joukko raportteja rajaus ylös virallinen Applen tukisivuilta foorumeita joitakin melko villi vaikuttavia asioita uuden Apple TV: kun ne on yhdistetty tietyt Sonyn ja Philipsin televisiot. Kuten huomaatte yllä, nämä kysymykset voivat olla melko ikäviä pastelli värit (ilmeisesti yhteinen Philipsin televisiot), kun taas toiset ovat myös raportointia ylösalaisin värit ja vihreä tai musta näytölle. Mitä Apple ainakin Joillakin käyttäjillä on yhteys yrityksen ongelmasta sanoa, että se on tietoinen asiasta, mutta varhainen kertomukset, jotka olen soveltanut Apple TV 4.1 päivitys ehdottaa he eivät ole korjanneet ongelman vielä. Onko Apple TV otettu uuden sävyn? Kerro meille kommentteja, ja tutustu psykedeelinen video ongelma tauon jälkeen.

[Kiitos, Bea]

Jatka lukeminen Apple TV: n käyttäjät raportointi hassu väri ongelmia Sony, Philips televisiot

Jotkut Apple TV: n käyttäjät raportointi hassu väri ongelmia Sony, Philips televisiot perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 21:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MacStories | lähde Apple-keskustelut | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar