tirsdag den 23. november 2010

Uusi peruna paljastaa TuneLink Auto Bluetooth-to-FM-lähetin iPhone, iPod touch ja iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/new-potato-reveals-tunelink-auto-bluetooth-to-fm-transmitter-for/:
Emme ole koskaan olleet vapaaehtoisesti cheerleading joukkue FM-lähettimet, kokemuksemme, he suorastaan hyödytön kaupungeissa tai muilla alueilla, jotka todella ovat paljon radioasemia lähellä. Mutta me toisaalta se uusi peruna Technologies - tämä voi olla liukaskielisistä täytäntöönpanoa vielä. Äskettäin ilmoitti TuneLink Auto näyttää tyypillinen savukkeen adapteri laturi ensi silmäyksellä, mutta sisällä on olemassa tekniikkaa, joka hyväksyy ääntä Bluetooth ja lähettää sen sitten pois yli FM. Tämä estää käyttäjää saamasta yhteydessä dongle minkäänlaisia niiden iPad, iPod touch tai iPhone, vaan sisäänrakennettu USB-portti on todella pystyy latauksen kaikkien kolmen tulisi valita. Mukana on myös 3,5 mm lähtöliitin kanavoida virittää 3.5 sisääntuloon keskusyksikkö ja (tarvittaessa) mukana iDevice app pitäisi lyödä App Storesta pian ja mitään. Laitteisto itsessään on nyt saatavilla New peruna 99,99 dollaria, ja se tulee hitti "Valitse vähittäiskaupan paikoissa" on kaksi viikkoa tai niin saman verran.

Jatka käsittelyssä Uusi peruna paljastaa TuneLink Auto Bluetooth-to-FM-lähetin iPhone, iPod touch ja iPad

Uusi peruna paljastaa TuneLink Auto Bluetooth-to-FM-lähetin iPhone, iPod touch ja iPad perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Uusi peruna Technologies | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar