tirsdag den 23. november 2010

Nikon käsite kamerat pinta, kipinä huhu mylly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/nikon-concept-cameras-surface-spark-rumor-mill/:
Onko tulevaisuus valokuvauksen maalattu Kubrick valkoinen? Se on, jos uskot Nikon ja Canon. Olemme nähneet viimeksi mainitun käsitteen on paljon yksityiskohtia , ja nyt kourallinen kuvia Nikon Sapporo Showroom on noussut, esitellään ainakin yksi samoin Pigmenttiä design. Muissa malleissa, tiuskaisi ja katsoi kautta poltin-kuvia, näyttää enemmän run-of-the-mill DSLRs, mutta joka on aiheuttanut kohua verkossa on kaikki valkoinen malli, alkuperäisen kuvan DCHome foorumeilla. Alkuperäinen juliste kellopeli on sanottava se voisi olla paha kamera , mutta emme ole aivan vakuuttunut. Ensinnäkin, elimistö ei näytä paljon pienempi tai erilainen kuin muut sen kokoonpano - ei tarkalleen mitä odottaa ja "uusille markkinoille" tuote, koska yhtiö kuulemma haluaa sen peilitön ampuja on. Lisäksi Kuten useita Nikon huhuja kommentoijien, että ilmeisesti 18-55mm objektiivi merkitsee se keinuva APS-C-kenno. Tietenkin, jos näimme toisella puolella, voimme nähdä, onko se ollut etsin, joka ei rajata mahdollisuuksia. Joten lopuksi, emme vieläkään tiedä mitä se on, tai jos me koskaan tule mitään varmaa, mutta me tehdään sivistynyt arvaus siitä, mitä se ei ole. Ymmärsitkö? Hyvä.

Nikon käsite kamerat pinta, kipinä huhu mylly perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 21:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Nikon huhuja | lähde poltin-kuvat , DCHome | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar