mandag den 2. maj 2011

IOS 4.3.3 huhujen kuuluvat seuraavien kahden viikon korjaus paikannukseen kysymys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:


Apple lupasi viime viikolla , että se ratkaisisi iPhone seuranta kysymys on ohjelmistopäivityksen "lähiviikkoina", ja BGR nyt ilmoittaa, että päivitys on tulossa kahden seuraavan viikon tai "mahdollisesti aikaisemmin." Mitä enemmän, sivusto kertoo että se on todella lähetetty varhaisen version IOS update, ja että se ei todellakaan ole enää varmuuskopioida sijainti tietokannan iTunes - Tietokannan koko on myös sanottu vähennettävä, ja se on ilmeisesti poistaa kokonaan, kun Sijainti Palvelut ovat poissa käytöstä. Hieman varsinkin, BGR sanoo, että päivitys sisältää joitakin muita akun parannuksia samoin, vaikka se myös toteaa, että se ei ole itse kokeillut sitä ihan vielä - se on lupaavaa lisätietoja, vaikka.

IOS 4.3.3 huhujen kuuluvat seuraavien kahden viikon korjaus paikannukseen kysymys alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mac Rumors | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar