mandag den 2. maj 2011

Motorola lupaa lisää Atrix kaltainen kannettava laitureita tulevia puhelimia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/01/motorola-promises-more-atrix-like-laptop-docks-for-future-phones/:


Motorolan Atrix 4G kannettavan telakan oli vakavasti makea käsite, minkä vuoksi olimme niin pettynyt, kun se ei sujua. Kuulostaa Motorola toimitusjohtaja Sanjay Jha on valmis antamaan sille toinen yrittää, vaikka - yhtiön tulos tuloksesta soittaa viime viikolla hän kertoi sijoittajille että Moto suunnittelee useita Lapdock laitteiden toisella vuosipuoliskolla:

Näet useita laitteita meiltä jälkipuoliskolla käynnistää näitä ominaisuuksia, ja aiomme laajentaa valikoimaa myös Lapdock laitteet niin katamme laajemman hinta, jossa käsitellään sekä yrityksen palkkion tason sekä entistä kuluttaja tasoilla.

"Aiomme käyttöönotosta peräkkäisten toistojen meidän Webtop ohjelmistoja ja lisälaitteita, jotka sisältävät tuottavuuden työkaluja ja useita hintaluokissa", hän sanoi myös, aiemmin puhelu. Ehkä ne lähekkäin I / O-portit on Droid Bionic ja Targa ei mene hukkaan, kun kaikki? Jos et yksinkertaisesti voi odottaa, Sanjay vaatii olemassa myös virallisen hinnan lasku ulkomailta varten Atrix 4G - AT & T tarjoaa nipun kanssa Lapdock ja puhelin 400 dollaria myöhemmin tässä kuussa.

Motorola lupaa lisää Atrix kaltainen kannettava telakat tulevien matkapuhelimien perin ilmestynyt Engadget Sun, 01 toukokuu 2011 18:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Motorola Mobility | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar