fredag den 23. september 2011

Amerikassa voi liittyä verkon riippumattomuuteen paraatiin 20. marraskuuta, jos tuomioistuimet anna sen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/america-may-join-the-net-neutrality-parade-on-november-20th-if/:

Verkon riippumattomuus FCC

No Amerikassa, 20 marraskuu tekin vihdoin verkon riippumattomuuteen määräyksiä kaikki omat ... jos odotettavissa kasa oikeusjuttuja ei suistaa prosessi. FCC julkaisee "avoimen internetin sääntöjä" Yhdysvaltojen virallisessa huomenna, jolloin määräysten virkamies. Nämä ovat samat melko vaatimattomat ehdotukset , jotka olivat läpäisseet lähes vuosi sitten yli republikaanien opposition ja tältä kohtalokkaana päivänä marraskuussa, he määrä tulla voimaan. Säännöt ovat jo edessään haasteita kongressi , Verizon ja MetroPCS , mutta ne puvut olivat hylkäsi Koska säännöstöä teknisesti ei ollut olemassa. Kun huomenna kuitenkin kaikki mahdolliset oikeudelliset haasteet ovat vapaata riistaa. Koska FCC luottaa sen liitännäisiä valtuuksia eikä luokitella uudelleen laajakaista kuin Tier II palvelu (samanlainen puhelin lankapuhelimiin), näistä haasteista voisi todella kokea onnistuneensa. Jos tarvitset kertaus, vain tarkistaa tai opas verkon riippumattomuus sekä meidän haastattelu puolestapuhuja ja oikeustieteen professori Tim Wu. Nyt meidän täytyy vain odottaa ja nähdä, mitä huominen tuo tullessaan.

Amerikassa voi liittyä verkon riippumattomuuteen paraatiin 20. marraskuuta, jos tuomioistuimet anna sen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 19:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC (PDF) , Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar