fredag den 23. september 2011

Growing Up Geek: Zachary Lutz

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/growing-up-geek-zachary-lutz/:

Tervetuloa Growing Up Geek , jatkuva toiminto, jossa me katsomaan takaisin meidän nuoriso ja kertoa tarinoita kasvamassa nörtit, että olemme. Tänään meillä on ikioma Osallistuminen Mobile Editor, Zachary Lutz .




Ehkä se vaatii erityistä rotu ylpeänä kulumista etiketissä "nörtti". Ei, en puhu sirkustaiteilijoiden jotka purevat päättömät kanat (tarkista alkuperäinen sanan), mutta noin ihmiset kuten sinä ja minä, ihmiset, jotka ajavat heidän etujaan ja fantastinen tutkinto. Sillä ei ole väliä, onko intohimo on neulominen, kalastus tai melonta, jos olet utelias yksilö, joka on aina nälkä ja jano oppia lisää, siellä on hyvä mahdollisuus saamme pitkin. Minulle, minun lokeroida vain niin sattuu olemaan Tietokoneet - ja viime aikoina, mobiiliteknologia. Toki, voit syyttää siitä aivan liian monta tuntia edessä näytön, mutta tietty itsestään valtuudet poptähti voisi sanoa, haluaisin ajatella Synnyin tällä tavalla.

Jatka lukemista Growing Up Geek: Zachary Lutz


Growing Up Geek: Zachary Lutz perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar