fredag den 23. september 2011

SatelliteAR Android App nyt kappaleet kuuluvat UARS, auttaa sinua välttää smooshed

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/satellitear-android-app-now-tracks-falling-uars-helps-you-avoid/:


Saatat olla paremmat mahdollisuudet voittaa lotossa tai juoksemalla Kapteeni Kirk kauppakeskuksessa, mutta kun se tulee olemaan Impaled paloja on nyt haudattu yläilmakehän tutkimus Satelliitti kuin se putoaa kohti maapallon, on parempi katsoa kuin katua. SatelliteAR Android App on lisätty tilapäinen ominaisuus, joka antaa tähtitieteen harrastajat kykyä seurata tätä Space Junk lentoradan välttää vaikutus, kun se tulee sen jälkeen uudelleen ilmapiiri joskus myöhemmin tänään. NASA on vakuuttanut meille, että linja-kokoinen satelliitti ei maata missään Pohjois-Amerikassa, mutta jos se koskettaa alas yöllä, ihmiset maassa voisi todistaa melko makea valoshow, missä se toimii maa. Android käyttäjät päättäväisesti välttää Wicked Witch of the East kaltainen kohtalo voi ladata App alkulähteellä alla olevasta linkistä ja tutustu videodemo tauon jälkeen.

Jatka lukemista SatelliteAR Android App nyt kappaleet kuuluvat UARS, auttaa sinua välttää smooshed


SatelliteAR Android App nyt kappaleet kuuluvat UARS, auttaa sinua välttää smooshed alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 11:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Yahoo | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar