fredag den 23. september 2011

KDDI voi saada iPhone 5, lopettamalla Softbank n yksinoikeus Japanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/kddi-may-get-iphone-5-putting-an-end-to-softbanks-exclusivity/:



Seinät tyrannimaisia ​​yksinoikeus saattaa pian romahti Japanissa. Mukaan Nikkei, "virkamiehet" in tietävät ovat osoittaneet, että KDDI valmistautuu vapauttamaan iPhone 5 verkossaan, mikä päätti kilpailijan SoftBank n hallituskautensa legendaarisen laitteen ainoa tarjoaja on Land of Rising Sun . Kuten olemme tottuneet edeltävinä päivinä jopa Virallinen Apple ilmoitukset, yksityiskohdat ovat uskomattoman niukasti. SoftBank, kolmanneksi suurin lentoyhtiö maassa, on inching lähemmäs toisen paikka KDDI hyvin vähän hengitys tilaa jäljellä, se on ymmärrettävää, niin, että jälkimmäinen olisi odottavat innokkaasti loppuun iPhonen yksinoikeus tehdä sopimus Applen ja lisäämään sen tilaaja laskea. Koska se on kaikki kuulopuheiden toistaiseksi, meillä täytyy vain odottaa vähän aikaa ennen kuin tiedämme jokainen yksityiskohta on mysteeri laitteen (s).

KDDI voi saada iPhone 5, lopettamalla Softbank n yksinoikeus Japanissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 20:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Nikkei Business | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar