lørdag den 24. september 2011

Comcast lähellä vapauttaa AnyPlay laatikko sekä koti live TV-suoratoisto tablets

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/comcast-close-to-releasing-anyplay-box-for-in-home-live-tv-strea/:


Comcast on puhunut lisäämällä TV streaming sen Xfinity TV tablet sovellukset taas , mutta nyt tämä kuvakaappaus tuotetta sivun MacRumors osoittaa se voitaisiin käynnistää pian. Se vaatii AnyPlay box - Comcast tuotenimi Motorola Televation kaapeli-tv-to-IPTV box osoittanut pois kesäkuussa ja aikaisemmin kannettava DVR käsite Panasonic - jonka avulla katsella yli lähiverkossa yhteensopivien laitteiden, kuten iPads , Android tablets ja niin edelleen. Mukana on myös ollut viime aikoina huhut Microsoft etsii sidos tuo live streameja Comcast sen Xbox 360, joka voisi lopulta olla käytössä laite ja palvelu näin. Mukaan sivulle, se sisältää pääsyn "useimmat" kanavia, ja voivat rekisteröidä jopa kymmenen tablets, mutta sallii vain katseltavaksi yksi kerrallaan. Time Warnerin ja Cablevision ovat jo rakentaneet TV streaming niiden tablet apps, me "Saa nähdä, jos tämä in-home Slingbox-lähestymistapa voi välttää niiden lisensoinnista.

Comcast lähellä vapauttaa AnyPlay laatikko sekä koti live TV-suoratoisto tablets alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MacRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar