lørdag den 24. september 2011

Pre 3 AT & T: n tarkistamiseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:

Tämä on katsaus puhelin, joka ei ole tosiasiallisesti julkistettuja AT & T. Huolimatta unfortunateness on ennen lausunnon, tunsimme velvollinen suorittaa tämän laitteen kautta kuivaustelat kuin lopullinen hyvästit Palm, Pre viiva ja webOS kuluttajien laitteisiin.




Mies, mikä outo, sokkeloinen elämä tämä laite on ollut. Eurooppalaiset lentoyhtiöt eivät edes halua Pre 2 , ja jostain syystä ne ihmiset olivat ainoita edes saada Pre 3. Ilman tätä kaveria, tietysti. Tämä kaveri, kuten olet varmaan päätellä, on yksi vain kourallinen AT & T Pre 3 puhelimia, jotta se ulos tehtaalta koskemattomana, ja meillä voisi olla onnellisempi olla laitat sen kautta tahtiin. No ... voisimme olla onnellisempi, mutta se vaatisi Meg Whitman avaamalla Leo lähtevät ammuttu webOS sydämen.



Kaikki tämä syrjään, on ollut outo pari päivää ja lopullinen webOS-pohjainen puhelin, ja tietyssä mielessä lopullinen puhelin, joka koskaan on Palmin DNA kulkee sen virtapiirejä. Ei edes kaksi kuukautta sitten HP oli kertomassa kehittäjät saavat Pre 3 app kannanotot hyväksyttäväksi, ja vain neljä viikkoa sitten, sama yritys vahvisti, että tämä hyvin puhelin ei koskaan saavu Yhdysvaltain rannikolle. Tiedätkö, huolimatta että koko " on ilmoitettu AT & T "juttu. Osoittautuu, muutama niistä yksiköistä todellisuudessa teki siirtää tarvittavat QA testejä, ja jos sinulla oikeat yhteydet (tai tarpeeksi nopeasti liipaisinsormi eBay), sinäkin voit maata itse, mikä tulee epäilemättä mennä alas yhtenä Useimmat haluttua kappaletta Palm / webOS historiaa. Mutta sinun pitäisi? Selvitä tauon jälkeen.

Jatka lukemista Pre 3 AT & T: n tarkistamiseen


Pre 3 AT & T: n tarkistamiseen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar