lørdag den 24. september 2011

Motorola LTE luurin syntyy kanssa qHD Super AMOLED näyttö, kyseenalaista identiteetti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-lte-handset-emerges-with-qhd-super-amoled-display-ques/:


No, mitä olemme täällä? Mukaan "luotettavista lähteistä" haltuunsa This Is My Next se Motorolan Spyder, tai Droid RAZR, tai ehkä jopa Droid HD me kurkisti takaisin elokuussa. Riippumatta nimi, puhelin on ilmeisesti pakkaus ensimmäisen of-its-kind 4,3-tuumainen, 960 x 540 qHD Super AMOLED näyttö. Huhutaan LTE puhelin on myös oletettavasti sisältää 1.2GHz dual-core prosessori, 1GB tai RAM, 8 megapikselin, 1080p menosuuntaan kamera ja HD eteen päin kamera, ja on ilmeisesti sisustukseen Gorilla Lasi ja Kevlar. TIMN on myös kehua yksinomainen uudet tiedot äskettäin outed Atrix 2 . Näyttää siltä nimi on vahvistettu sekä kourallinen aiemmin tunnistettu silmälasit. Mitä enemmän, puhelimen sai pari tarvikkeet aluksella, mukaan lukien kannettavan telakka nimeltään Lapdock 100, myös huhuttu pelata mukava kanssa Spyder, tai RAZR tai HD. Lisää kuvia molempien laitteiden odottavat sinua lähde linkeistä.

Motorola LTE luurin syntyy kanssa qHD Super AMOLED näyttö, kyseenalaista identiteetti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde This Is My Next (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar