lørdag den 24. september 2011

ZTE Skate lanseeraa maailmanlaajuisesti yrittää pysyä lasku Yhdysvalloissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/zte-skate-launches-worldwide-attempts-to-stick-landing-in-the-u/:


ZTE Skate - hengellinen sucessor on Blade ja nykyinen lippulaiva - ei työntämällä sen maailmanlaajuinen peittoalue ja se näyttää voi päästä USA. Nyt myynnissä Hongkongissa, Brasilia ja Espanja, Skate on liikkuvan alas Ranskan Alpeilla ja Ranskaan ja Iso-Britannia , jossa Orange-tuotemerkillä Monte Carlo (luistella puhelimen verkkoon vaatteet) on jo saatavilla. Kanssa eri ZTE laitevarustus saapuvaksi Kriketti pian , elektroniikka jättiläinen aikoo myös tuoda tämän 4,3 tuuman puhelimen Yhdysvaltain lähitulevaisuudessa, vaikka ei ole mitään konkreettista päivämääristä ja hinnoista vielä. Mukaan ZTE: n Executive VP Hän Shiyou, yhtiö on asetettu käynnistää "yhteensä 30 älypuhelinmallia" vuoden loppuun mennessä. Pelkäämme yhtiö voi loppua flat-muotoinen nimiä ennen marraskuun loppua. Pään yli meidän kiinalaisen sivuston joitakin käytännön laukausta.


Jatka lukemista ZTE Skate lanseeraa maailmanlaajuisesti yrittää pysyä lasku Yhdysvalloissa


ZTE Skate lanseeraa maailmanlaajuisesti yrittää pysyä lasku Yhdysvalloissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 06:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ZTE | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar