lørdag den 24. september 2011

Sezmi n kaapeli / satelliitti vaihtoehto tv-palvelu sulkea Maanantai, ei saa hukata

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/sezmis-cable-satellite-alternative-tv-service-to-shut-down-mo/:


Se on ollut lähes kaksi vuotta siitä Sezmi käynnisti hybridi antenni-ja Internet-TV-palvelu, ja nyt se on ilmoittanut unelma maksu-tv ilman kaapelin tai satelliitin välityksellä on kuollut. Email lähtivät asiakkaille tänään kertoa heille mahdollisuuden katsoa ja nauhoittaa ohjelmointi niiden Sezmi järjestelmiä voitaisiin katkaista maanantai 26 syyskuu. Ainoa korvaus annetaan äkillinen irrota? Vapaa pääsy VOD lajikeluetteloon ennen että katoaa myös 1. marraskuuta. 20 dollaria / kuukausi Valitse Plus-paketti, joka tarjosi maksutelevisiokanavia yli antenni koskaan levinnyt Los Angeles , vaikka käyttäjät mielellään tyytyä peruskanavat ja online VOD ollut pääsyä muille markkinoille . Silti me ennustaa sitä ei saa hukata yksinkertaisesti koska se ei tunnu monet ihmiset koskaan kirjautunut. Huolimatta kivoja ominaisuuksia kuten ainutlaatuinen profiileja eri perheenjäsenten, rajoitettu urheilu valinta katkaisi monta varhaisessa vaiheessa alusta alkaen. Yhtiö on ilmeisesti yrittää kääntyä osaksi myy teknologiaa muille palveluntarjoajille, me odottaa ja katsoa, ​​jos Moxi kaltaisia ​​elpyminen on kortteja. Tutustu kirjeen tilaajille ja meidän alkuperäinen video demo tauon jälkeen taas aiomme kuukauden mittainen muistotilaisuus niille pian-to-be-hyödytön 1TB DVR.



[Kiitos, John]

Jatka lukemista Sezmi n kaapeli / satelliitti vaihtoehto tv-palvelu sulkea Maanantai, ei saa hukata


Sezmi n kaapeli / satelliitti vaihtoehto tv-palvelu sulkea Maanantai, ei jäänyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 00:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Sezmi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar