søndag den 21. november 2010

Mobile DTV valmis roll out, parantamista 20 suuria metrot kannettavia TV vuoteen 2012 mennessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/mobile-dtv-ready-to-roll-out-upgrading-20-major-metros-to-porta/:
Hitaasti mutta varmasti suurin Yhdysvaltain kaupungeissa on parannettavaa muulle maailmalle - vain kuvitella, tähän aikaan ensi vuonna saatamme jopa televisio suunnatut meidän tabletit ja matkapuhelimet. Tämä johtuu siitä, Mobile Content Venture muodostuu kahdestatoista mediajättiläiset huhtikuussa juuri luvannut aloittaa päivityksen tv-asemien tuottaa Mobile DTV (alias ATSC-M / H) ympäri maata, jonka tarkoituksena on päästä 20 tärkeimmillä markkinoilla yhteensä 40 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä "loppuvuodesta 2011." Jokainen New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Dallas, Washington DC, Atlanta, Houston, Detroit, Tampa, Phoenix, Minneapolis, Orlando, Portland, Cincinnati, Greenville, West Palm Beach, Birmingham ja Knoxville voi odottaa on pari mainoksilla tuettu kanavia ennen pitkää, mikäli kansalaiset ovat halukkaita ja kykeneviä poimia laitteiston kanssa old-school antennijohto törröttää - ja että koko "streaming" juttu ei oteta pois. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Mobile DTV valmis roll out, parantamista 20 suuria metrot kannettavia TV vuoteen 2012 mennessä

Mobile DTV valmis roll out, parantamista 20 suuria metrot kannettaviin televisioon 2012 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 18:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar