søndag den 21. november 2010

Parrot tiedotteet AR.Pursuit lisätyn todellisuuden jahdata pelin AR.Drone (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/parrot-releases-ar-pursuit-augmented-reality-chase-game-for-ar-d/:
Tajuta oman AR.Drone vielä? Hyvä, koska lennon aikana vaarallisen lähelle pikkuveljellesi tai myöhäisillan TV-show-isäntä voi olla hauskaa ajanvietettä, se näyttää asiat ovat saamassa todellista. Todella aito. Olemme juuri saaneet sanan, että 26. marraskuuta AR.Pursuit - ensimmäinen toivottavasti monet lisätyn todellisuuden pelejä drone - tulee tehdä tiensä App Storesta. Säännöt ovat melko yksinkertaisia: yksi pelaaja pyrkii toisaalta pyrkii saattamaan hänet alas virtuaalikone aseita ja ohjuksia. Kun pyydetty, pelaajat vaihtavat rooleja ja harjoittamista alkaa uudelleen! Siihen saakka, kunnes joku saa kuljettaa pois ja lähettää niiden lentoliikenteen Ajoneuvon betoniseinään tai käynnissä puuhakkurilla. Pelin ajat ovat vaihtelevia, yksi-yhdeksän minuuttia, ja sovellus maksaa 2,99 dollaria vuonna App Storesta. Nyt kaikki mitä tarvitset on AR.Drone, ja ystäväni - kanssa AR.Drone. Video, PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Parrot Tiedotteet AR.Pursuit lisätyn todellisuuden jahdata pelin AR.Drone (video)

Parrot tiedotteet AR.Pursuit lisätyn todellisuuden jahdata pelin AR.Drone (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 19:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar