søndag den 21. november 2010

AUTOBOT app kappaleet auton jos se yrittää roll ilman sinua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/autobot-app-tracks-your-car-if-it-tries-to-roll-without-you/:
AUTOBOT app voit seurata auton jos se yrittää levittää ilman sinua
Meillä haju Hasbro oikeusjuttu tulossa tämän kanssa, mutta nyt Autobot on hieno nimi potentiaalisesti suuri iPhone ja Android app.. Työskentely yhteistuumin Bluetooth OBD-II dongle (ei toisin Superchips Tarkka ), sen avulla voit määrittää moottorin ongelmia, seurata huolto ja etsi autosi kautta GPS-koordinaatit - hyödyllinen, kun jotkut Decepticon yrittää saada pois teidän ratsastaa tai jos olet vain vähissä ENERGON ja voi muistaa mihin olet sen pysäköinyt. Se voi jopa olla asetettu automaattisesti lähettää tekstin rakkaansa sinun pitäisi päästä onnettomuus, jossa määritellään GPS koordinaatit ja pilaa mitään toivoa osua Body Shopin ennen isä saa selville. Mavizon kehittyneet app voitti äskettäin käynnistyksen kilpailu I-vaihe 2010 ja valitettavasti ei teilataan käytettävissä vuoteen 2012 saakka, mutta meidän pitäisi päästä aikaisin katsomaan CES . Kun se lähettää sen saat maksaa 300 dollaria laitteisto ja ohjelmisto, mutta lisämaksusta on pakollinen, jos haluat karkottaa pop-up-mainoksia takaisin Cybertron.

AUTOBOT app kappaleet auton jos se yrittää heittää ilman sinua perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 03:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena | lähde Mavizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar