tirsdag den 29. marts 2011

Nintendo kertoo 3DS asetetaan päivän yhden laitteen myynnistä kirjattava, ei numeerisesti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:


Kuinka monta Nintendo 3DS käsikonsolit todella myyty yhdysvalloissa jälkeen Triforce Johnson sai yhden ? Tarpeeksi Nintendo ylpeillä. "USA päivä-one myyntilukuihin Nintendo 3DS olivat korkeimmat kaikista Nintendon kannettavat järjestelmä historiamme" Yritys väitti tänään, lisäten, että määrä teknistä tukea puhelujen se sai myös "selvästi alle korko kokenut aikana viimeisten laitteisto käynnistyy, ja että ei ole laajalti ongelmia handheld. Tämä saattaa kuulostaa hieman ennenaikainen, kun otetaan huomioon Nintendo ei anna todellista myyntilukuja vasta huhtikuussa 14th, mutta olemme valmiita harkitsemaan sitä mahdollisuutta, että Virtual Boy's perintö on tehnyt: ehkä tällä kertaa, vain suurta päänvaivaa Nintendon kannettavat luo ovat ja tykkää Sony ja Microsoft.

Nintendo kertoo 3DS asetetaan päivän yhden laitteen myynnistä kirjattava, ei numeerisesti perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 16:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq , Muokkaa viestiä Lainaa viestiä , USA Today | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar