tirsdag den 29. marts 2011

Paul Baran, varhainen internet-insinööri ja arkkitehti, kulkee pois klo 84

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/paul-baran-early-internet-engineer-and-architect-passes-away-a/:

Useimmat teistä ei voi uskoa sitä, mutta internetin kuten tiedämme se ei ole oikeasti olemassa vain 20 vuotta sitten. Paul Baran, insinööri ARPANET (varhainen yritys verkottunut tiedon valtaväylä) on kuollut tänään 84-vuotiaana. Koska isä pakettivälitteiseen - ottaen huomioon kaikki online tietojenvaihdon - hän oli aluksi pilkkasi on merkittävien toimijoiden, kuten AT & T, joka luuli tech oli liian pitkälle toteutuvan aikaan. Kuitenkin, kun Yhdysvaltain puolustusministeriö näki tarpeen tehokkaan laajamittaisen tietoverkon toisen maailmansodan jälkeen, ARPANET lopulta - ja onnistuneesti - rakennettu perustuu näihin pakettivälitteiseen käsitteitä ja lopulta kehittynyt muodostaa nykyisen Interweb kuin me tietävät sen.



[Kuva: Computer History Museum ]

Paul Baran, varhainen internet-insinööri ja arkkitehti, kulkee pois klo 84 perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 19:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Yahoo! Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar