tirsdag den 29. marts 2011

Motorola Xoom virallisesti lasku Englannissa ensi viikolla on vielä viimeistelemään hinnoittelu ja SKU

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/motorola-xoom-officially-landing-in-uk-next-week-still-has-to-f/:


Niin paljon kuin me rakastamme rumormongering, hyvä kova vahvistus ei koskaan mene hukkaan näillä kulmilla, ja olemme juuri kuulleet suoraan Moto että sen Xoom tabletti saapuu Britanniassa ensi viikolla. Kun tarkasti, emme tiedä, mutta suuret elektroniikkaliikkeissä kaikki on pelissä heidän Osa - Dixons (ja sen tytäryhtiöt Currys ja PC World) ja Carphone Warehouse oli nimeltä mainittu. Hinnoittelua, olemme nähneet melko vahvoja viitteitä siitä, että se tulee olemaan £ 500 ja WiFi-only versio ja £ 600 3G-varustettuja yksi, mutta ei ole mitään välitöntä vahvistusta siitä, mitä (tai jos molemmat) on tulossa ensi viikolla. Joko niin, tärkeintä on, että maailman ensimmäinen Honeycomb tabletti tulee myyntiin jossain muodossa aivan heti ensi British tilikauden pääsee alkuun.

Motorola Xoom virallisesti lasku Englannissa ensi viikolla on vielä viimeistelemään hinnoittelu ja SKU perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 12:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar