tirsdag den 29. marts 2011

Netflix Kanada julkisti uuden kaistanleveyden hallinta asetuksia rajattu käyttäjille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/netflix-canada-announces-new-bandwidth-management-settings-for-c/:


Toinen vähän uutisia Kanadan Netflixers alle 24 tuntia käsittelee muiden painamalla kysymys, palvelun Great White North: kaistanleveys korkit. Vaikka ne ovat olemassa Yhdysvalloissa monet kanadalaiset palveluntarjoajilla on asetettu max tietomäärän saa paljon matalammalla tasolla, ja ne voivat leikata entisestään, jos viime CRTC päätös käyttö-laskutus seisoo . Vastauksena, joka alkaa tänään Netflix.ca tilit kaikissa on uusi Hallitse Videon laatu asetus, jonka avulla käyttäjät voivat valita hyvä / parempi / paras kilobitin oletusarvoina heidän videovirtoja. Mukaan CPO Neil Hunt's blog post, aikaisemmin katsomassa 30 tuntia Netflix tyypillisesti kuluttavat jopa 30 Gt tietoa, mutta nyt se voi olla niinkin alhainen kuin 9GB mukaan "hyvä"-asetus. Tietenkin pudottamalla bitrate tarkoittaa alentamalla kuvan laatua vastaavasti lupauksista huolimatta, että "kokemus on edelleen suuri." Vaikka HD ja 5.1 audio saatavilla, PQ luultavasti ei ole teidän korkein prioriteetti, jos olet kääntyi streaming, mutta se jää nähtäväksi, jos asiakas löytää kompromissi sopiva, ja onko vastaava vaihtoehto tulee USA käyttäjät kohtaavat samoin rajattu yhteydet .



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Netflix Kanada julkisti uuden kaistanleveyden hallinta asetuksia rajattu käyttäjien alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 23:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Netflix Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar