tirsdag den 29. marts 2011

HTC EVO 3D tulossa Eurooppaan, pitää seksikäs nimi ja silmälasit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/htc-evo-3d-coming-to-europe-keeping-the-sexy-name-and-specs/:


Aiemmin tänä vuonna, HTC saa sen aiemmin Verizon yksinoikeudella tuotemerkin ulos vaania maapallon Incredible S , ja nyt se tekee samoin tähänkin Sprint vain EVO voimin. EVO 3D , sanoo titityy HTC: n Ranskan suukappale on tulossa maahan patonkeja, tyylikäs viikset ja raidallinen neulepuserot, vaikka hieman mysteeri edelleen, milloin tarkalleen sen saapumisesta on. Riippumatta aikataulu (EVO 3D: n asetettu "kesä" release Yhdysvalloissa), muualla Euroopassa on epätodennäköistä jäädä pois, eli 4,3-tuumainen superphone kanssa 1.2GHz dual-core prosessori, 1080p videotallenne 2D-ja 720p 3D, HTC: n uusin Sense ihon ja Android tuoreimmista Gingerbread rakentaa, johtaa ulos Old Wold. Ja että mies pyhiinvaeltajat, on mahtava mahtava juttu.

Jatkaa lukeneisuus HTC EVO 3D tulossa Eurooppaan, pitää seksikäs nimi ja silmälasit


HTC EVO 3D tulossa Eurooppaan, pitää seksikäs nimi ja tiedot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 21:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Coolsmartphone | lähde @ HTC_Fr (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar