lørdag den 15. oktober 2011

Nokia N9: upeimmat Puhelin et koskaan osta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pVJDpEbC2Ow/:

n9

Nokia oli mukava tarpeeksi lainaa minulle Nokia N9 , sen ensimmäinen ja melko varmasti viimeinen MeeGo -pohjainen älypuhelin, kun olen ei-niin-hienovaraisesti huomautti , että Mielelläni antaa asia vankka pyörre. Saatuaan soitti sen päivä nyt, minä kerron teille miksi Mielestäni se on ilmiömäistä älypuhelin, joka kilpailee parhaan 'em, ja miksi sinun olisi luultavasti parempi ole ostamassa minulta.


Minä aloitan kertomalla, että en ole pätevä ammatillinen älypuhelin arvostelija, mitään. Meillä on entinen CrunchGear ja MobileCrunch orjia kyseisen tyyppisen kamaa. Se sanoi, olen käyttänyt kasan älypuhelinten vuosien varrella, kaikki muodot ja koot, ja tiedän hemmetin hyvin mitä haluan.


Jos etsit yksi niistä perusteellista käytännön arvion tai luettelon tiedot , löytyy muualta. Okei? Okei.


TL, DR: Nokia N9 n laitteiston, käyttöjärjestelmän ja valmiiksi asennettuja sovelluksia ovat lähes kaikki poikkeuksellisen hyvä, ja tiivis integrointi välillä tekee yläpäätä käyttökokemuksen. Valitettavasti hinta on aivan liian jyrkkä, eikä vain ole tarpeeksi apps Marketplace.


Koko arvostelu:


Nokia N9 on varmasti yksi miellyttävimmistä, nopeasti ja huolellisesti suunniteltu puhelimet olen koskaan käytetty. Ja olen käyttänyt paljon iPhone ja Android puhelimet mennessä tietää, mitä puhun.


On paljon asioita kuin noin N9: laatu ja reagointikykyä kosketusnäyttö, näppärä "pyyhkäisemällä" ominaisuuksia, yleistä ulkoasua (unibody) laitteisto, navigointi ja "Drive" sovelluksia, kaareva lasi , kamera laatua, miten ilmoitukset työtä, tuleva päivitykset River View, puute painikkeet, sisäänrakennettu NFC ominaisuuksia, ja niin edelleen. Todella, todella vankka työ, Nokia.


Se on sen koukero liian, kuten mikä tahansa laite I daresay, ja yllättävän kehno esiladattu Webkit selain (no tabs, ei suosikkeja, ei "lukea sen myöhemmin", ja outoa tekee ajoittain). Et voi myöskään muokata taustan (lukuun ottamatta Lukitse näyttö) tai lisätä tehosteita se - jotain Olen kasvanut yllättävän ihastunut kanssa Android-puhelimissa. iPhonen käyttäjät jää niiden kansiot.


Joten miksi olisin - ja luultavasti et - koskaan ostaa se? Kaksi pääsyytä.


Ensinnäkin puhelin on liian kallis. N9 maksaa 480 euroa (noin 650 dollaria) ja 16 GB versio, ja 560 euroa (~ $ 755) ja 64 GB versio, ennen veroja tai tukia.


Ymmärrän perustelut. Se on high-end puhelin, ja Nokia haluaa sen hinta vastaamaan miltä se tuntuu siitä laitteesta. Ja jos se ei ~ 2 vuotta myöhässä markkinoilta, se olis kohtuulliseen hintaan myös.


Valitettavasti elämme nyt maailmassa, jossa voit poimia kunnon iPhonen tai Android-puhelin suunnilleen samaan hintaan tai halvemmalla, niin N9 yksinkertaisesti voi kilpailla hinnoilla.


Toinen syy on vähemmän objektiivinen ja selvempää: huikea puute apps markkinoilla (nimeltään Nokia Store näinä päivinä). Se ei ole katastrofaalinen, puhelin sisältää valmiiksi apps kuten kartat, Drive, Skype, Facebook, Twitter, Angry Birds (lite), AccuWeather, YouTube jne. ja voit helposti asentaa apps kuten Foursquare ja muutamia kivoja pelejä Storesta ilmaiseksi maksutta.


Mutta se on aika paljon se, ja se on ongelma.


Tiedän, että voin poimia mitään Android-puhelinta tai iPhone, asenna


Ingen kommentarer:

Send en kommentar