lørdag den 15. oktober 2011

Seeser laser pico-projektori on aina terävä, powered by Android

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/seeser-laser-pico-projector-is-always-in-focus-powered-by-andro/:

ESPlus Seeser

Olemme nähneet oman osuutemme pico-projektorit , joten vie vähän todella saada meidät innostumaan yksi, mutta Seeser päässä ESPlus näkyy paljon potentiaalia. Sisällä pieni musta laatikko on laserperusteiseen projektio , joka, toisin kuin perinteiset lamput, ei tarvitse olla keskittynyt ja voi tulostaa 25-lumenia, 800 x 600 kuva jopa 100 tuumaa kooltaan. Ei SD-korttipaikka noin puolella, joka näyttää olevan mikro erilaisia ​​ja se on integroitu 1seg viritin vetämällä lähetyksiä. Kaikki tämä saa virtansa 1GHz suoritin Froyo - joten ei ole todellista tarvetta kytkeä ulkoisen sisällön lähteen. Valitettavasti se ei näytä, että se sijaitsee pääsyä Android Market tosin ilman kosketusnäyttöä, et pysty hyödyntämään apps muutenkin. Seeser tulisi olla saatavilla Koreassa pian, mutta ei ole sana vielä siitä, kuinka paljon se tulee maksamaan.

Seeser laser pico-projektori on aina terävä, powered by Android alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 03:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pico Pros , Tietoja Projektorit | lähde Seeser | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar