lørdag den 15. oktober 2011

Sony hankkii oikeudet Steve Jobs Biopic, me pohdimme mahdollisia tuloksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CCegXfQGEUg/sony-acquires-rights-to-steve-jobs-biopic.ars:


Mukaan raportteja , Sony Pictures on ostanut elokuvan oikeudet tuleva biografia Steve Jobs Walter Isaacson. Elämäkerta, joka on määrä julkaista kirjana vajaat kaksi viikkoa, on kirjoitettu yhteistyössä Steve Jobs. Se lopullinen huomioon Jobs "elämän, jos äskettäin julkaissut otteita on mitään viitteitä sen laatua. Mutta jopa kaikkein onnistunut kirjat ovat yleensä mangled jonka valkokangas, ja voimme vain olettaa Sony arvioi, miten kirja on saanut lukutaitoinen yleisölle ennen kuin päätetään, ja miten edetä.


Ei ole yllätys, että ei ole muuta tietoa Sonyn todelliset suunnitelmat sen hiljattain hankitut oikeudet. On epätodennäköistä, että Sony on kiinnostunut uudelleen kirjallisesti historian vaikka yhtiö varmasti tunsi piston Jobs "surullisen väittävät, että Blu-ray on" pussi satuttaa. " Oliver Stone voisi ehkä tehdä jotain auttaaksesi siellä, Sir Charles.


Mielestämme on vain urheilu auttaa Sonyn ulos, ja haluamme kutsua sinut auttamaan. Kaikki tietävät miten tehdä elokuvia Hollywoodissa: nostat jotain vanhaa, joka joskus oli suosittu ja sinä kaapata sen. Joten siinä hengessä, Aplodit paras kierrättää viihdettä leirintäpaikkojen!


Luonnollisesti Ars Technica mieluummin historiallinen, dramaattinen sarja. Katso!







I, IOBSIUS


Syntyneet hiomakoneen uuden, globaalin Personal Computer Wars, Stephanus Iobsius oli kaikki tilit tuomittu. Huonosti sopiva kokoushuone, Iobsius olisi hengissä ylimielinen johtajia ja uhkauksista vuosina säilynyt puhdistuksissa tilaamat Billberius Gates, Nero Scully, ja jopa Delligula. Kun pilkattu kuin ikuinen lapsi pakkomielle vain leluja, IOBSUIS syntyisi kuin mahtavimman miehen imperiumin hallitsevan suurinta rinnassa kultaa koskaan.


Tulemme esiin meidän suosikkeja keskustelun säiettä.


Jotta pääset alkuun, tässä on joitakin ideoita meillä oli, että meni mihinkään, sillä lounas näkyi:


Menetetty maa Beige PC


AppleCare Redemption


Kill Bill, Vol.. 3


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar