onsdag den 9. marts 2011

Simon robotti oppii toimimaan kuten ihmisen, voi sanoa, kun et ole kiinnittänyt huomiota (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:


Robotti hoitaa tehtävää yleensä jotain huomiota Grabber, vaan jätät sen, että "botti on tapana sivuuttaa sinäkin, mindlessly jatketaan sen työn. Jos tämä työ on rakentaa auto sitten sivuutettu ole mitään syytä huoleen, mutta jos tehtävä on opettaa ihmisille niin tarkkaamattomuus on ilmeisesti jonkinlainen ongelma. Tutkijat School of Vuorovaikutteinen tietotekniikka at Georgia Tech ovat onnistuneet opettamaan Simon, keitä me olemme nähneet oppia ymmärtämään äänen ja kasvot , toimimaan ihmisen kaltaisia, joka yrittää vangita olet huomiota. Jos tämä ei toimi, hän voi käyttää kameroita havaita tarkkaamattomuus, joissa 80 prosentin tarkkuudella luokitus löytämisessä päivän haaveilijoita. Emme ole varmoja, mitä hän tekee, jos tarkkaamattomuus on havaittu, mutta toivottavasti hän ei mene kaikki ED-209 missä tahansa köyhiä opiskelijoita.

Jatka käsittelyssä Simon robotti oppii toimimaan kuten ihmisen, voi sanoa, kun et ole kiinnittänyt huomiota (video)


Simon robotti oppii toimimaan kuten ihmisen, voi sanoa, kun et ole kiinnittänyt huomiota (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 16:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Georgia Tech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar