onsdag den 9. marts 2011

Lenovo Skylight liuskekivi osumia FCC enää LePad?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/lenovo-skylight-slate-hits-the-fcc-no-longer-the-lepad/:


Muistatko Lenovon 10,1-tuumainen, Android LePad tabletti , eikö? No, toivottavasti et saanut liian kiinni nimensä, koska mukaan tämän tuoreen FCC hakemuksen siltä Lenovon nimesi sen Skylight liuskekiveä. Jep, se näyttää yritys vain ei halua, että Skylight nimi menehtyä sekä sen Smartbook . Löysimme tabletti hengailu niitä vanhoja hyviä liittovaltion polkee perusteet ja kuvista näyttää samalta kuin yksi näimme takaisin CES . Mukaan Skylight pöydältä käyttöoppaasta, sillä on myös samat tiedot kuin versio nähtiin jo tammikuussa - siellä 1280x800 resoluution 10,1 tuuman näyttö, leijonankita 8650A-prosessori, Android 2.2, SRS kaiuttimet, ja 1 Gt muistia. On myös muutama hyvin selkeä laukausta kahden kennon, 27Wh sisäinen akku. Meillä ei ole mitään tietoja Yhdysvaltojen saapumisesta uuden pöydältä ja sen U1 telakka (jos se edes vielä nimeltään että), mutta olemme edelleen olettaen, että se ei saavu yhdysvalloissa ennen Honeycomb on siirretty yli. Hit lähde linkkiä joukko sisäisiä ja ulkoisia kuvia ja kiiltävä käyttöohje.

Lenovo Skylight liuskekivi osumia FCC enää LePad? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 12:14:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar