onsdag den 9. marts 2011

Microsoftin Ventura voisi pilvi musiikki / video alusta, on jotain tekemistä sen kanssa Zune

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/microsofts-ventura-could-be-a-cloud-music-video-platform-hav/:


Zune ei ole saanut paljon rakkautta Microsoftin kuin myöhään , mutta se voi muuttua ajan myötä - ZDNet n Mary Jo Foley huomannut, että yhtiö on henkilöstöä Facebookiin ja pilvi-pohjainen multimedia-hanke (ryhmä tunnetaan nimellä "Ventura Media Services" ) on suunnattu PC-tv ja mobiililaitteet. "Tiimi on tiivis ryhmä musiikin ja videon ystäville, jotka luovat palvelut ja kokemuksia pyörii musiikki / video löytö ja kulutus" Lue sarjan työpaikkailmoitukset, jotka juontavat juurensa ainakin siltä osin kuin heinäkuussa 2010, jossa ohjelmistojen kehittäjille Peking ja Redmond, jotka tuntevat Microsoftin Azure pilvi alustalla. (Kaksi niistä on "Zune" on ammattinimike.) Vaikka on vaikea sanoa, onko tämä hanke on merkittävä painopiste Microsoft ei ole väliä kuinka usein työpaikkaa lukee "suuressa mittakaavassa" (luotamme neljä kertaa) on taatusti kiva saada jonkin verran kilpailua Googlen ja Applen kun he alkavat piirustus multimedia-streaming rintamalinjat.



[Kiitos, zblack]

Microsoftin Ventura voisi pilvi musiikki / video alusta, on jotain tekemistä sen kanssa Zune perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 19:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink ZDNet | lähde Microsoft Työpaikat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar