fredag den 25. marts 2011

Onko iPadisi 2 kokee intermittant WiFi-yhteys asioita?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:


Joitakin asioita, he eivät koskaan muutu. Pojat on poikia, ilmainen ei koskaan todella on ja iPads on WiFi kysymyksiä. Jos sinun muistaa, alkuperäinen Apple pöydältä myös ollut niin huolestuttava ongelmia ylläpitää langatonta yhteyttä, että ihmiset Cupertino todella lupasi korjata asioita ajoissa. Lopulta että laastari oli todellakin kaulitaan, mutta sitten kuulimme, että IOS 4,2 oli työnnetään hieman takia - arvasit oikein - enemmän WiFi kysymyksiä. Nyt iPad 2 on päässyt ulos Adoring yleisön käsiin, olemme alkaneet nähdä yhä cadre asiakkaiden samankaltaisista vatsanväänteet. Meidän talon iPad 2 ei ole osoittanut mitään WiFi-yhteyden kysymyksiä vielä, mutta siellä 10 + page thread yli Applen foorumeilla, jotka ovat meille ihme, jos olemme onnekkaisiin muutama. Oletko huomannut mitään internet koukero uudella iPad? Vai kaikki nämä ihmiset yksinkertaisesti käyttävät maailman pahin reititin? Kerro meille kommentteja alla.



[Kiitos, Brian]

Onko iPadisi 2 kokee intermittant WiFi-yhteys asioita? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 14:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar