mandag den 3. oktober 2011

PassMyWill on tahtoa For Your Online Vastaavaa ja salasanat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/723rlsHhHbg/:

pass

Tämä on sairaalloinen aihe ajatella, mutta nyt kun meillä on niin paljon sähköpostia, sosiaalisen median ja muiden salasanasuojattua, mitä tapahtuu käyttöoikeuden tähän tilejä kun siirtää pois? Anna PassMyWill , joka aloitti muutama viikko sitten TechCrunch Häiritä n hackathon. PassMyWill on pohjimmiltaan tahdon online omaisuutta. Sivusto jakaa sosiaalisen verkon salasanoja teidän luotettujen rakkaansa jälkeen kuolet.


Näin se toimii. Sivuilta voit luoda tilin nimesi ja kirjoita keitä heidän lähiomaisensa on ja sähköpostiosoitteensa. Voit myös kirjoittaa salausavain, että vastaanottaja tietäisi (eli neljä viimeistä numeroa henkilötunnuksesi). Ja sitten annat tietoja, salasanoja ja enemmän, että haluat lähiomaiset julkisiin kerran välität. Kun kuolet, tämä tieto välitetään vastaanottajalle.


Joten miten PassMyWill selvittää, kun olet itse kuollut? Liität Facebook ja Twitter-tilejä on päällä, ja Startup seuraa kuinka usein olet lähettämässä ja mitä on lähetetty seinään. Kun PassMyWill on vakuuttunut, että et voi olla poissa, sinun lähiomaiset saa "kuolleen miehen kytkin" e-mail.


Perustaja Danil Kozyatnikov, joka matkusti häiritä Siperiasta, Venäjältä, vakuuttaa, että kaikki tallennetut tiedot PassMyWill on täysin salattu. Tutustu Video Kozyatnikov (jonka Startup Alley yritys Quest.li valittiin koska yleisö valinta voittaja) alla.















:

Kotisivu:








Ingen kommentarer:

Send en kommentar