mandag den 3. oktober 2011

Verizon haastaa pysäyttää FCC: n verkon riippumattomuus säännöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/e0QAJh3BUHI/verizon-sues-to-halt-fccs-net-neutrality-rules.ars:


Perjantaina iltapäivällä, Verizon jätti odotetaan haaste FCC verkon puolueettomuus säännöt, haastaa liittovaltion tuomioistuimessa pysäyttää heidät. Verizon väittää, että virastolla ei ole toimivaltaa antaa säännöt, jotka vaikuttavat Internet.


"Verizon on täysin sitoutunut avoimeen Internet", sanoo Verizon johtaja Michael Glover lausunnossaan. "Olemme syvästi huolestunut FCC väite on laajat valtuudet määrätä mahdollisesti lakaistaan ​​ja tarpeettomat määräykset laajakaistaverkkojen ja-palvelujen ja Internetin itse. Uskomme, että tämä väite on viranomainen on ristiriidassa perussäännön ja luo epävarmuutta viestintäteollisuuden, innovaattoreita, sijoittajille ja kuluttajille. "


Verizon oikeusjuttu väittää säännöt, jotka suurelta osin vapautettu langattomat verkot, ovat "mielivaltaista" ja "oikukas"-samat maksut äskettäin tuomat verkon riippumattomuuteen kannattajia väittämällä, että FCC väärin antaa langattoman teollisuuden pälkähästä.


Lakimies Helgi Walker on valvoa Verizon haaste, hän aiemmin oli Comcast samassa tuomioistuimessa ja väitti, että FCC ollut oikeutta poliisin Comcast P2P kuristusta . Hän voitti Tällöin tekemällä monia samoja argumentteja Verizon näyttäisi käyttöön.


Oikeusjuttu vastaan ​​sääntöjen Verizon n toiseksi viime kuukausina, ja sen ensimmäinen heitettiin ulos, koska sääntöjä ei vielä ollut virallisesti annettu.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar