mandag den 3. oktober 2011

Zuckerberg: "En todellakaan Käytä Facebook koko päivän."

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/S8GOerUpaBE/:

Screen Shot 2011-10-02 at 8.32.33 PM

Awesm kehittäjä Jeremia Cohick Lähetetty seuraavat Facebook status aiemmin tänään, postulating että Facebook toimitusjohtaja Mark Zuckerberg on liian kiireinen keplottelu itse käyttää Facebook, "Samalla tavalla huumekauppiaita Älä käytä tuotetta ne myyvät, epäilen Zuckerberg on Facebook koko päivän. Visionäärit eivät tyhjäkäynnillä verkossa. "


No, todiste on vanukas kuten sanotaan, siitä, mitä se näyttää, Zuckerberg heti vastannut Cohick asema update "Ei, en todellakaan käytä Facebook koko päivän."


Perfect.


Toistaiseksi 1732 ihmistä halunnut Zuckerberg vastaus, 243 halunnut Cohick n alkuperäinen kommentti ja 32 ihmistä on jaettu vaihto lähinnä koska se humanizes Zuck, tuo hänet alas meidän tasolle. Tarkoitan, että jos hän uistelu Facebook tarpeeksi nähdä, että satunnaisen henkilön kommentti ensiksi sitten hän ei luultavasti viettää paljon aikaa palvelun.


Minun vaatimaton kokemus, Internet visionäärit eivät viettää valtavat määrät aikaa verkossa, koska se kun syvä ja jatkuvasti ajan tasalla ymmärrystä siitä, miten ihmiset viestivät ja ovat vuorovaikutuksessa tässä kipinöitä visionääri prosessi. Sen lisäksi, että huumekauppias asia on lähinnä kaupunkien myytti anyways.


Via: totuudellisuus Tech













Yritys: Facebook

Kotisivu: facebook.com

Perustamispäivä: 02 tammikuu 2004

Rahoitus: $ 2.34B



Facebook on maailman suurin sosiaalinen verkosto, jossa yli 500 miljoonaa käyttäjää. Facebook on perustanut Mark Zuckerberg helmikuussa 2004, aluksi yksinoikeudella verkosto Harvardin opiskelijoille. Se oli valtava hitti: 2 viikkoa, puolet koulujen Bostonin alueella alkoivat vaatia Facebook verkkoon. Zuckerberg heti palvelukseen hänen ystävänsä Dustin Moskowitz ja Chris Hughes auttaa rakentamaan Facebook, ja neljän kuukauden kuluessa, Facebook lisätty 30 enemmän College verkko









Ingen kommentarer:

Send en kommentar