mandag den 3. oktober 2011

Xbox 360 Fall Dashboard update video vuotoja, matkat Metro hiljaisuudessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/03/xbox-360-fall-dashboard-update-video-leaks-tours-metro-in-silen/:







Viime kuussa, istuimme alas Microsoftilta vilkaista Xboxin tuleva Dashboard update - se oli tyylikäs, haettavissa, ja erittäin kamera ujo. Se näyttää nopeasti matka Eurooppaan muutti virittää, ja hieman epäselvä hieman Ranskan elokuva näyttää vuotanut tiensä YouTube. Tämä video näyttää Dashboard kanssa smidge enemmän puolalaisia ​​kuin demo näimme syyskuussa, ja äänettömästi plods päälle ilman niin paljon kuin piipitys tai bloop. Meidän mykistää isäntä lyhyesti kurkistaa osoitteessa Xbox Live Marketplace, ohimennen vilkaisee Bing haku-sivulle ja rullaa rauhassa läpi uuden Dash hyvin Metro valikosta. Koko roska on en français, tietenkin, ja päivityksen Snappy ääni-ohjaus kikka on valitettavasti poissa. Toki, siellä ei ole paljon syvyyttä täällä, mutta jos haluat Hanko, mitä on tulossa, kun päivitys putoaa myöhemmin syksyllä, se on ehdottomasti kannattaa katsoa.

Xbox 360 Fall Dashboard update video vuotoja, matkat Metro hiljaisuudessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 lokakuu 2011 02:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink IGN | lähde ivazquez71 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar