lørdag den 12. februar 2011

Samsung Galaxy S II ja 10,1-tuumainen Galaxy Tab II vahvistettu MWC, 4-tuumainen 3D-näyttö, LTE-pohjaisen pilvi peli tulossa myöhemmin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Okei, olemme juuri noudattaen silmät joitakin sisäisiä Samsung asiakirjat ja voi tuoda sinulle viralliset nimet ja speksit seuraajien Galaxy S Galaxy-välilehti. Ensinnäkin Galaxy S II tout 4,3 tuuman Super AMOLED Plus-näyttö, 1GHz kaksiytiminen Orion / Exynos prosessori, NFC Bluetooth 3.0 ja 24 Mbps HSPA +-yhteydet. Kaikki nämä tilastot olivat vuotaneet aiemmin tänä aamuna, samoin kuva yllä, ja olemme jälleen nähneet 8.49mm paksuus tälle laitteelle, mutta nyt sitä mieltä, että mittaus on sen ohuimmasta kohdasta - on todennäköistä, että S II se lihottaa jopa 9,9, todennäköisimmin mahtuu kamera moduuli, yksi viimeisistä jäljellä olevien osien älypuhelimen rakentamiseen, jotka vaativat lisää ympärys (NFC on toinen). Nämä tiedot ovat vahvistaneet, mutta me myös huomannut luettelo varastointikapasiteetti on 16GB / 32GB / 64GB, joita emme voi liittää tiettyyn laitteeseen.

Mitä Galaxy Tab II, se on todellakin 10,1-tuumainen Honeycomb tabletti olemme kuulleet niin paljon, lisänä se on Google Kokemus Device. Tämän pitäisi merkitä mitään Samsung peräisin iho räätälöinnit huipulla kuvan Android 3,0 UI - mitä odotamme nähdä Motorola Xoom . Myös vastaavia Xoom on resoluutio klo 1280 x 800 ja CPU nopeudella, 1 GHz, mutta emme voi määrittää, tuleeko kahden tai yhden tablettiytimestä. Meidän rahat nähdessään Exynos 4210 näkyvät sekä uusi Galaxy laitteita, mutta meidän täytyy odottaa Samsungin paininjalan huomenna selvittää varmasti. Vielä yksi huomio tuonti on silmälasit: näimme 16GB / 32GB / 64GB varastointi listalle, mutta ei voinut olla varma, mitä tuotetta se viittasi - Eikö olisi ihanaa, jos Galaxy S II oli ensimmäinen älypuhelin ohittaa 60GB este?

Lopuksi tarkastellaan kohti tulevaisuutta, Samsung on ilmeisesti työskentelee 4 tuuman WVGA-näyttö, 3D-ominaisuuksia - oletettavasti autostereoscopic kuten LG: n Optimus 3D - ja kiehtova "Motion UI valvonnan järjestelmä. Jälkimmäisessä avulla voit pannulla sisään Google Maps ja Streetview vain liikkeestä puhelimen sekä suurentaa ja pienentää sivujen kallistamalla luuri ylös ja alas (hyrrää varten tarvitaan molempia tehtäviä). Samsung on myös suuria suunnitelmia LTE, jossa keskitytään pumppaaminen mitä saat yli 4G yhteyden läheiseen teräväpiirtotelevisiossa kaksoismerkintää tekniikkaa. Kaksi hakemusta saimme näkyville olivat henkilökohtaiset lähetykset, missä Sammy luuri toimisi erittäin hienostunut Internet TV-vastaanotin, ja pilvi-pohjainen peli. Tässä toivoen opimme lisää näistä tulevaisuuden Ventures huomenna.

Samsung Galaxy S II ja 10,1-tuumainen Galaxy Tab II vahvistettu MWC, 4-tuumainen 3D-näyttö, LTE-pohjaisen pilvi peli tulossa myöhemmin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 11:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar