lørdag den 12. februar 2011

iPad saa Opera Mini hoito, ihmettelemme, mitä kesti niin kauan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera on työskennellyt sen Norja hurmaa siitä iPhonen viime keväästä lähtien, ja se on ollut flirttailee tabletin jälkeen CES, mutta tähän asti selaimet vielä laittaa liikkuu iPad. Ottaen huomioon, kuinka paljon se saa noin , olemme yllättyneitä se ei tapahdu aikaisemmin, mutta Opera ilmoitti eilen, että se osoittaa pois uuden version Opera Minin useita laitureilla MWC tänä vuonna, kuten Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian, ja kyllä - iPad. Ei sanaakaan siitä, mitä iPad versio tuo - tai kun, että asia - mutta emme vierasta se todennäköisesti urheilun sama zoomilla ja monisivuisia verkkoon näimme esikatsella Opera tablettia . Lisätietoa maailman siveetön selaimen, tutustu koko PR jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä iPad saa Opera Mini hoito, ihmettelemme, mitä kesti niin kauan

iPad saa Opera Mini hoito, ihmettelemme, mitä kesti niin kauan perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 10:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Reuters | lähde Ooppera | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar