lørdag den 12. februar 2011

Nokia N syrjäytymisen MeeGo tuli yllätyksenä Intel

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Eilinen ilmoitus , jonka Nokia että se siirtyminen Windows Phone 7 ensisijaisena älypuhelinalusta on jo ollut ja tulee jatkossakin olemaan, suuri seurauksia ja paljon osapuolten kuin suomalainen yritys ja sen uudet parhaat alkuunsa Microsoft. Yksi suurimmista vaikutuksista, jotka käsittelevät oli Nokia nyt enää pitää MeeGo - avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä oli mukana kehittämässä Intel - alkion prioriteetti, luokittelu sen "oppimisen hanke." Ei palkintoja vierasta Intelin läheskään tyytyväinen siitä, mutta olette myös arvata Nokia säilytetään Chipzilla epäselvää sen uuteen suuntaan, kunnes päivä se ilmoitti maailmalle? Tämä on sana TechCrunch: n hyvät lähteet, jotka myös sanoa, että Nokia omistettu vain kolmen miehen ulkoinen joukkue kehittämiseen UI mukautukset MeeGo. Ei aivan hugest investointi maailmassa, me halua sanoa, ja kun ajatellaan Nokia ja Microsoft ovat jo käsite laitteita laadittu, sinulla ajatella aikoo luopua MeeGo niin vilpittömän lippulaiva strategia oli havaittavissa Espoossa pitkään ennen tätä tapahtumaa. Se olisi todennäköisesti ollut mukava kertoa Intel kuitenkin vain olla tyylikäs. Hit lähde linkkiä tarkemmin, kuten vahvistus, että Nokia n N9-00, sen ensimmäinen suunniteltu MeeGo laite oli purkitettu - ilmeisesti johtuu toimijoiden esittämiä valituksia hallinnon sen sarana.

Nokia N syrjäytymisen MeeGo tuli yllätyksenä Intel perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 15:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar