fredag den 11. februar 2011

Exclusive: Nokia Windows Phone 7 käsite paljastui!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/exclusive-nokias-windows-phone-7-concept-revealed/:
Katso mitä olemme löytäneet! Tämä on ensimmäinen kuva näet missään varhaisista hedelmä Microsoftin ja Nokia n orastava uusi kumppanuus . Meillä on se hyvä viranomainen, että Technicolor puhelimeen show on jo käsitteellisesti laite tuottaa kaksi yritystä - joten älä hyppää mitään johtopäätöksiä vähittäiskaupan laitteisto vielä. Yhtä kaikki, siellä on runsaasti tunnettuus mitä Nokia tekee suunnittelun kanssa - muoto näitä puhelimia on jossain välillä hiljattain N8 ja C7 Symbian-laitteissa sekä siellä on, kuten tavallista Nokia, valinta vilkas värimalleja. Trio avaimet adorning uuden konseptin pohjalle lahjoittaa sen Windows Phone 7 siteet, mutta myös muistuttaa meitä siitä, että N8 ja E7 on erittäin epätodennäköistä saada mitään WP7 päivityksen rakkautta. Parasta tässä koko löytö saattaa kuitenkin olla, että se vahvistaa Steve Ballmer väite, että insinöörit sekä yritykset ovat " viettänyt paljon aikaa tämän jo . " Niin, kuka muu on innostunut omistaa Engadget-sininen Microkia laite?

Exclusive: Nokia Windows Phone 7 käsite paljastui! perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar