fredag den 11. februar 2011

Google tiedot matalalla Renderscript API Honeycombiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/google-details-low-level-renderscript-api-for-honeycomb/:
Ei ole kysymys siitä, että Honeycomb tabletteja kuin Xoom ovat voimakkaita paloja laitteisto, ja se näyttää Google tulee tekemään parhaansa varmistaakseen, että kehittäjät voivat hyödyntää niin paljon, että valtaa kuin mahdollista. Iso pala, että palapeli on yhtiön Renderscript API OS, se on juuri nyt alkaa yksityiskohtaisesti koko. Suuri etu on, että se on matalan tason API on suunniteltu erityisesti kehittäjille, jotka ovat "työskentelymu lähempänä metallia", joka antaa sovellusten rakennettu se (kuten pelejä) hyödyntää high-end GPU ja dual- Core löytyy Honeycomb tablettia. Mitä enemmän, kun API on juuri nyt julkistettu, se on jo otettu käyttöön vuonna Honeycomb Google itse - sekä YouTube ja kirjat apps, ja elävät taustakuvat merenkulun ja ensimmäisen Honeycomb tabletit luotiin avulla se . Pään ohi tauon toiseen nopeasti esimerkiksi - brute force fysiikanmallinnus joka edellyttää 900 hiukkaset tekstitys kanssa tabletti - ja etsiä Google pystyy tarjoamaan joitakin teknisiä tietoja ja koodista joskus pian.

Jatkaa lukeneisuus Google tiedot matalalla Renderscript API Honeycombiin

Google tiedot matalalla Renderscript API Honeycombiin perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Developers Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar