fredag den 11. februar 2011

Samsung valmistelee 10,1-tuumainen Galaxy Tab 2 kanssa Honeycomb on tänä sunnuntaina?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/samsung-preparing-a-10-1-inch-galaxy-tab-2-with-honeycomb-for-th/:
Samsungin MWC 2011 esitys on sunnuntaina kello kahdeksantoista Keski-Euroopan aikaa (keskipäivällä niille, amerikkalainen itärannikolla). Tiedämme jo se ominaisuus kaksiytiminen kehitys liftareille S älypuhelimen ja tiedämme siitä on luvassa ainakin yksi uusi tabletti show. Pocket-Lint tänään täyttämällä joitakin yksityiskohtia sanoi Tab seuraaja määrittelemällä se kuin 10,1-tuumainen Android 3,0 laite. Tämä tarkoittaa Samsung on astumassa asti Motorola, jonka Xoom näyttää silti todennäköisesti ensimmäinen Honeycomb tabletti laivan , ja sanoi, että se voi tehdä paremmin. Olisi varmaan voinut tehdä sen myös, sillä uusi ja nimeämätön Tab on sanottu olevan fyysisesti pienempi kuin Applen iPad huolimatta ottaa hieman suurempi näyttö. Hieman vähemmän uskottavaa on maininta kaksiytiminen Qualcomm-prosessori kuin asia vallan Samsungin uusi tabletti - voit todella nähdä Samsung heikentää tulevaa menestystä sen Orion / Exynos siru käyttämällä kilpailijan laitteisto? Sitten taas, weirder asiat ovat tapahtui.

Samsung valmistelee 10,1-tuumainen Galaxy Tab 2 kanssa Honeycomb on tänä sunnuntaina? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 10:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar