fredag den 11. februar 2011

Nokia Q & paljastaa enemmän MeeGo yksityiskohtia, tabletti suunnitelmat - sanoo Android "riski tuotteistamisen oli erittäin korkea"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-qanda-reveals-more-symbian-and-meego-details-android-explor/:
Steve näyttää juuri päättyneen sekä Elop ja Ballmer hosting erittäin informatiivinen media Q & jälkeen paljastaa ja Nokia aikomusta käyttää Windows Phone 7 sen "ensisijaisena älypuhelinalustalla." Tässä ovat kohokohtia:
  • Ei erityisiä ilmoitus, milloin näemme ensimmäisen Nokia Windows Puh. Ballmer mainitsi suunnittelutiimit ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä jo.
  • Elop vahvisti myös, että Nokia on suomalainen yritys ja tulee aina olemaan - ne eivät siirtymässä Silicon Valley tai missään muuallakaan.
  • Ballmer sanoi, että kumppanuus on "ei yksin", mutta joitakin asioita, joita Microsoft tekee kanssa Nokia ovat "ainutlaatuinen", jolla Nokia erottautua markkinoilla. Elop lisäsi, että on tärkeää, että Windows Phone 7 ekosysteemin menestyä, mikä tarkoittaa, että eri toimittajien on onnistuttava.
  • Elop ei uskonut, että Nokia voisi luoda uusi ekosysteemi MeeGo tarpeeksi nopeasti.
  • Nokia Ei keskustella Googlen kanssa hyväksymällä Android mutta päätti, että "olisi vaikea erottaa kyseisen ekosysteemin" ja "commoditization riski on erittäin suuri - hinnat, voitot, kaikki työnnettiin alas, arvo siirretään pois Google, joka koskee sen meitä. " Microsoft esitteli paras vaihtoehto Nokia jatkaa taistelua kalliita smarpthone segmentti.
  • Elop selventänyt, että MeeGo Toimitamme tänä vuonna, mutta "ei osana toista laajaa smarpthone alustan strategiaa, vaan tilaisuus oppia." Jotain, joka kuulostaa hyvin samankaltainen asema Nokia otti sen niin sanotun "kokeellinen" Maemo-pohjainen N900 viime vuonna. Kun ensimmäinen (ja ilmeisesti ainoa) MeeGo laite laivojen tänä vuonna, MeeGo joukkue sitten "muuttavat painopiste tulee tutkia tulevaisuuden alustoja, tulevaisuuden laitteita, tulevaisuuden käyttäjien kokemuksia." Yritetään selvittää "seuraavan häiriö" älypuhelimissa.
  • Nokia On erilaisia vaihtoehtoja sen tabletti, jossa mm käyttämällä jotakin Microsoft tai jotain, Nokia on kehittynyt sisäisesti.

Nokia Q & paljastaa enemmän MeeGo yksityiskohtia, tabletti suunnitelmat - sanoo Android "riski tuotteistamisen oli erittäin korkea" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 06:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar