fredag den 11. februar 2011

Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia saada iPhone, iPad ja iPod kaukosäädin app

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Liian kiireinen viulu toisen kauko-ohjaimen iPod touch / iPad / iPhone on jo cozily säästössä välillä käsivarteen ja rintaan? Seagate kuulee sinua, ja se on vain työnnetty pois uuden sovelluksen, joka tulee muuttamaan sen mukana kaukosäätimet tulee fantastinen doorstops niille, jotka jumaloida IOS . TV Remote sovellus mahdollistaa uusien IOS laite valvoa toimintoja Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia, ja koska se perustuu WiFi, sinun ei tarvitse huolehtia yli line-of-sight näkökohdat. Voit myös voitava käyttää IOS-näppäimistö syöttää testin hakukenttien YouTubessa, Netflix ja Pandora (vain muutamia mainitakseni), ja käyttäjät saavat mahdollisuuden selata läpi koko mediakirjasto (jos sinulla HDD kytketty mediasoittimeen) aivan hotellin iDevice. Hit lähde linkkiä saadaksesi ladata menossa, mutta varmista, että päivität laiteohjelmiston laatikko ennen kuin annat sen mennä.

Jatka käsittelyssä Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia saada iPhone, iPad ja iPod kaukosäädin app

Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia saada iPhone, iPad ja iPod kaukosäädin app perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar