fredag den 11. februar 2011

Nokia Voi muokata "kaikki" Windows Phone 7, mutta todennäköisesti ei

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-will-be-able-to-customize-everything-in-windows-phone-7/:
Stephen Elop, hänen taloudellinen ja strategia tiedotukset jatkaa Nokia maratonin Capital Markets Day , vain aiheuttamat mielenkiintoinen retorinen kysymys: Nokia voi "muokata kaikkea" Windows Phone 7 jotta erilaistua itse? "Kyllä!" oli Elop on riemukas julistus, vaikka hän nopeasti veti sen takaisin sanoa, että Nokia todennäköisesti ole laajalti hyödyntää tätä vapautta räätälöidä Microsoftin käyttöjärjestelmä. Sen sijaan yhtiö on varovainen ja pyrittävä säilyttämään yhteensopivuuden sijaan työntää vene liikaa säätämistä taustalla ohjelmisto. Se on suuri muutos Microsoft, joka kielsi HTC alkaen nylkeminen Windows Phone 7 kanssa Sense , jotain taiwanilainen yritys olisi varmasti halunnut tehdä, ja vain sen käyttöön itsenäinen Hub. Nyt Nokia sanoo sen - kenties yksinomaan - on annettu vapaus leikkiä sisällä WP7 sen sydämen kyllyydestä. Saapa nähdä kuinka tärkeää osoittautuu aina Nokia antaa ensimmäisen varustettu laite uuden älypuhelimen käyttöjärjestelmä. Sisäpiirin vinkki kertoo nykyinen suunnitelma on ottaa käyttöön tällaisen luuriin vuoden 2011 loppuun mennessä, mahdollisesti nykyistä laitteistoa. Kuka on valmis Xbox Live N8?

Nokia Voi muokata "kaikki" Windows Phone 7, mutta todennäköisesti se ei alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 07:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar