fredag den 11. februar 2011

Nissan julkisti seksikäs ESFLOW käsite EV urheiluauto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/nissan-unveils-sexy-esflow-concept-ev-sports-car/:
Konseptiautoja aina lupaus auton huomenna , mutta he vain saavat meidät aivan hermona ja fantastinen design-elementtejä , jotka harvoin tekevät sen tuotannosta aiheutuvat triviaalia huolta kuin "hinta" ja "fysiikan lakeja." Lannistumatta nämä rajoitukset, Nissan on jyrinä uusi futuristinen EV nimeltä ESFLOW - ja kattolinja innoittamana nykyaikaisen Z autoja ja pitkänomainen konepelti muistuttaa alkuperäistä 240Z - ja kutkuttaa sisäisestä gearhead. Aikataulun osalta Geneven autonäyttelyssä debyyttinsä maaliskuun alussa, coupe on powered by lasten unelmat ja hulluttelu dual sähkömoottorit ajo takapyörät ja voi ottaa asukkaiden mielikuvituksen maa 0-100kph (0-62mph meille jenkit) alle viidessä sekuntia. Jos ESFLOW siellä Nissan menee sen EV mallit - Leaf ei ole aivan katselija - olemme kaikki sitä, mutta älä odota nähdä sen tien lähiaikoina, koska se on vain käsite, kun kaikki . Vid: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Nissan julkistaa seksikäs ESFLOW käsite EV urheiluauto

Nissan julkisti seksikäs ESFLOW käsite EV urheiluauto perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 04:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nissan Europen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar